Piure rustic de conopida


Publicat: 
Categorii:Garnituri /



5.0 - 24 voturi


cand vreti sa mai diversificati putin garnitura si v-ati saturat de clasicul piure de cartofi, puteti sa incercati un piure rustic de conopida.
am spus rustic, pentru ca va avea o consistenta mai grosiera. deoarece nu-l veti mixa la robot ,vor ramane mici bucatele de conopida, care ii vor da o textura foarte interesanta. vom adauga o jumatate de cutie de crema fina de branza dulce si putin unt de calitate, pentru o crea un piure delicios si cremos.

mai intai spalati conopida si desfaceti-o in bucatele. fierbeti-o in multa apa cu sare, pana cand este foarte moale.
apoi scurgeti-o bine. amestecati-o cat e fierbinte cu untul si crema de branza. buchetele de conopida bine fierte se vor desface in mici fragmente, in timp ce amestecati, conferind o textura rustica piureului. se presara piper (si usturoi, optional), dupa gust.


pofta buna!