![](/ImgCnt/72/Picture%20050mid.jpg)
o reteta simpla si interesanta. carnea de curcan este foarte gustoasa si se preteaza unor combinatii deosebite. sosul tomat picant, alaturi de rosiile cherry , aduce un plus de prospetime retetei.
![](/ImgCnt/72/picture 050mid.jpg)
![](/ImgCnt/72/picture 053mid.jpg)
ingrediente:
-4 bucati mari de curcan
-sos tomat
-10 rosii cherry
-un pahar de vin alb sec
-2 linguri ulei de masline
-sare, piper, boia
-pasta de ardei iute
-amestec condimente grill picant:coriandru,piper,sare,susan, curcuma,paprika,seminte mac, nucsoara, patrunjel uscat, razatura de coaja de lamaie si de portocala, usturoi, boia iute, fenicul si ceapa (daca nu aveti gata facut condimentul, creati-va propriul amestec din ingredientele de mai sus)
![](/ImgCnt/72/picture 001mid.jpg)
spalati bucatile de curcan. condimentati-le bine si apoi rumeniti-le in putin ulei de masline.
![](/ImgCnt/72/picture 006mid.jpg)
cand sunt bine rumenite pe ambele parti , adaugati vinul si jumatate de pahar de apa. lasati sa fiarba la foc mic, acoperit cu capac.
![](/ImgCnt/72/picture 009mid.jpg)
dupa vreo 30 de minute, verificati daca bucatile de curcan sunt bine fierte. adaugati o lingurita pasta de ardei iute si sosul de rosii.
![](/ImgCnt/72/picture 010mid.jpg)
amestecati, puneti capacul si mai lasati sa fiarba 10 minute.
![](/ImgCnt/72/picture 019mid.jpg)
daca sosul nu e suficient de legat, mai lasati sa fiarba cateva minute fara capac. la sfarsit, adaugati rosiile cheryy si opriti focul.
![](/ImgCnt/72/picture 022mid.jpg)
se serveste cu piure de cartofi sau orez fiert.
![](/ImgCnt/72/picture 051mid.jpg)
![](/ImgCnt/72/picture 054mid.jpg)
![](/ImgCnt/72/picture 056mid.jpg)
pofta buna!