![](/ImgCnt/87/Picture%20074mid.jpg)
ficateii de pui sunt foarte deliciosi alaturi de un sos tomat picant. este o reteta
usoara, iar rezultatul este foarte gustos.
ficateii cu sos picant se servesc de obicei cu garnitura de cartofi, trasi la tigaie sau piure, dar merg si cu legume fierte la aburi, ca de exemplu broccoli.
![](/ImgCnt/87/picture 074mid.jpg)
![](/ImgCnt/87/picture 065mid.jpg)
ingrediente:
-500 gr ficatei de pui
-o cutie de rosii pasate
-o lingurita pasta de ardei iute
-sare, piper, boia dulce
-ulei de masline
-1 catel de usturoi
-o frunza de dafin si 1-2 crengute de cimbru
![](/ImgCnt/87/picture 024mid.jpg)
macinati usturoiul si caliti-l in 2 linguri de ulei de masline impreuna cu pasta de paprika.
![](/ImgCnt/87/picture 025mid.jpg)
amestecati usturoiul cu paprika la foc iute aproximativ un minut.
![](/ImgCnt/87/picture 027mid.jpg)
adaugati ficateii de pui, dupa ce i-ati spalat bine.
![](/ImgCnt/87/picture 028mid.jpg)
condimentati cu sare, piper, boia dulce si lasati-i sa se caleasca in uleiul din tigaie si propriul suc.
![](/ImgCnt/87/picture 031mid.jpg)
intoarceti-i pe toate partile, sa fie bine facuti. sunt gata cand au un aspect general usor rumenit.
![](/ImgCnt/87/picture 032mid.jpg)
adaugati rosiile pasate, frunza de dafin si cimbrul. lasati sa clocoteasca inca 2-3 minute.
![](/ImgCnt/87/picture 036mid.jpg)
cand sunt gata, serviti-i fierbinti, alaturi de salata si garnitura aleasa.
![](/ImgCnt/87/picture 065mid.jpg)
sunt excelenti pentru o cina usoara si rapida.
![](/ImgCnt/87/picture 074mid.jpg)
pofta buna!