![](/ImgCnt/431/Picture%20228mid.jpg)
![](/ImgCnt/431/picture 224mid.jpg)
![](/ImgCnt/431/picture 228mid.jpg)
![](/ImgCnt/431/picture 226mid.jpg)
frigaruile de miel sau de berbecut ies absolut divine daca infigeti bucatelele marinate de carne pe crengute de rozmarin. aroma de rozmarin va patrunde din interior si va da un gust deosebit mielului. marinata pe baza de vin rosu, mustar si menta aduce un plus de parfum si mentine carnea frageda si suculenta.
un deliciu ce merita incercat, chiar si intr-o zi de dieta.
ingrediente:
-400 gr pulpa de miel fara grasime (dati la o parte grasimea vizibila)
-3 linguri de vin rosu
-o lingura de mustar
-2 linguri de menta proaspata tocata
-fulgi de ardei iute
-cimbru uscat
-sare
-piper negru
![](/ImgCnt/431/picture 200mid.jpg)
spalati carnea si transati-o in bucatele. daca vreti ca reteta sa fie dietetica, indepartati orice urma vizibila de grasime.
![](/ImgCnt/431/picture 201mid.jpg)
amestecati vinul cu mustarul, menta, sarea, piperul,ardeiul iute.
![](/ImgCnt/431/picture 202mid.jpg)
presarati si putin cimbru uscat.
![](/ImgCnt/431/picture 203mid.jpg)
adaugati bucatelele de carne si lasati-le la marinat circa 3 ore.
![](/ImgCnt/431/picture 207mid.jpg)
formati frigaruile pe crengutele de rozmarin.
![](/ImgCnt/431/picture 209mid.jpg)
frigeti la foc mediu, sa nu se arda.
![](/ImgCnt/431/picture 210mid.jpg)
intoarceti-le pe toate partile.
![](/ImgCnt/431/picture 213mid.jpg)
stropiti-le cu marinata ramasa pe toate partile rumenite, ca sa nu se usuce.
![](/ImgCnt/431/picture 214mid.jpg)
![](/ImgCnt/431/picture 216mid.jpg)
in final, sunt frumos rumenite, dar carnea ramane moale (puteti sa o testati apasand cu degetul).
![](/ImgCnt/431/picture 220mid.jpg)
se servesc fierbinti, cu salata preferata si sos de iaurt cu menta sau sos tzatzichi.
![](/ImgCnt/431/picture 227mid.jpg)
pofta buna!