![](/ImgCnt/275/Picture%20044mid.jpg)
![](/ImgCnt/275/picture 044mid.jpg)
![](/ImgCnt/275/picture 042mid.jpg)
aceasta mancarica de vara este delicioasa, simplu de facut si foarte sanatoasa. un ghiveci de legume proaspete,aromat si colorat, ideal pentru un pranz usor, intr-o zi caniculara.
ingrediente:
-jumatate de kg de fasole verde
-3-4 cartofi noi
-o ceapa verde mare
-un morcov
-2 ardei grasi
-4 dovlecei mici
-2 catei de usturoi
-marar
-patrunjel
-sare,piper
-ulei
-o cescuta de suc de rosii gros
![](/ImgCnt/275/picture 030mid.jpg)
tocati ceapa si morcovul si caliti-le in putin ulei.
![](/ImgCnt/275/picture 031mid.jpg)
adaugati cartofii cubulete cand ceapa e sticloasa.
![](/ImgCnt/275/picture 032mid.jpg)
adaugati o cana de apa si lasati sa fiarba la foc mediu.
![](/ImgCnt/275/picture 034mid.jpg)
dupa 10 minute adaugati fasolea verde.
![](/ImgCnt/275/picture 035mid.jpg)
dupa ce a fiert si fasolea vreo 10 minute, adaugati rondelele de dovlecei si ardeii taiati fasiute. lasati sa fiarba impreuna inca 5 minute, eventual mai completati cu apa.
![](/ImgCnt/275/picture 036mid.jpg)
cand toate legumele sunt aproape fierte, adaugati sucul de rosii. lasati sa mai fiarba cateva minute, pana scade sosul.
![](/ImgCnt/275/picture 040mid.jpg)
la final, adaugati mararul si patrunjelul tocat.
amestecati si gata ghiveciul de legume.
![](/ImgCnt/275/picture 041mid.jpg)
se serveste cald.
![](/ImgCnt/275/picture 044mid.jpg)
pofta buna!