![](/ImgCnt/390/Picture%20062mid.jpg)
![](/ImgCnt/390/picture 062mid.jpg)
![](/ImgCnt/390/picture 060mid.jpg)
aceasta garnitura de piure este deosebita prin aspect, iar combinatia are un gust foarte interesant.
se poate servi si ca un meniu vegetarian sau poate sta alaturi de fripturi la tava, cu diferite sosuri.
daca nu gasiti carofi albastri ii puteti inlocui cu cartofi dulci, morcovi sau chiar mazare.
se fierb cele 2 tipuri de cartofi separat.
![](/ImgCnt/390/picture 052mid.jpg)
![](/ImgCnt/390/picture 053mid.jpg)
din cartofii clasici se face un piure (cu smantana, putin unt si sare sau doar cu smantana de soia, pentru un preparat pur vegetarian).
se toaca cubulete cartofii albastri si se amesteca cu piureul.
![](/ImgCnt/390/picture 055mid.jpg)
se serveste cald, cu salata sau muraturi.
![](/ImgCnt/390/picture 058mid.jpg)
pofta buna!