Rulouri de piept de rata afumat cu crema de branza, smochine si nuci


Timp: 
Publicat: 
Categorii:Retete rata / Aperitive / Top fantezie / Retete frantuzesti / Retete craciun /



5.0 - 24 voturi




un antreu foarte elegant, o combinatie frantuzeasca tipica, piept de rata afumat, crema de branza , smochine uscate si nuci. simplu, dar rafinat si de efect. o reteta ideala pentru petreceri.

se amesteca crema de branza cu nuci usor coapte si tocate fin (se coc pentru a le intensifica aroma). se toaca marunt 2 smochine uscate si se adauga in crema de branza. se presara putin piper si se stropeste cu o lingura de ulei de nuca (optional). se amesteca bine, sa rezulte o crema de branza omogena.

feliile fine si fragede de piept de rata afumat vor avea o companie foarte placuta si interesanta. puneti o jumatate de lingurita pe fiecare felie de piept de rata si rulati. asezati rulourile pe un platou.
decorati platoul cu nuci.


foarte gustoase. o combinatie chic, fina si seducatoare, exact ce te astepti de la o reteta frantuzeasca.
evident, se acompaniaza cu vin rosu sau roze.
bon appetit!