![](/ImgCnt/346/Picture%20075mid.jpg)
![](/ImgCnt/346/picture 075mid.jpg)
![](/ImgCnt/346/picture 078mid.jpg)
![](/ImgCnt/346/picture 074mid.jpg)
aceasta supa de toamna este foarte gustoasa si aromata. bogatia legumelor si parfumul de afumatura ii dau o nota aparte. fierbinte,picanta, usor acrisoara (datorita rosiilor), supa de broccoli si conopida este ideala pentru un pranz lejer de toamna, cand simti nevoia de ceva cald si hranitor.
ca sa profitam cat ai mult de vitaminelele si mineralele din aceasta supa bogata, vom fierbe cat mai putin legumele.
mai intai spalam si feliem in bucati mici pieptul de curcan. il punem la fiert in apa cu sare.
![](/ImgCnt/346/picture 059mid.jpg)
spumam bine si apoi adaugam ceapa tocata(2 cepe mari) si telina feliata (3 tulpini de telina). lasati sa clocoteasca circa 5 minute.
![](/ImgCnt/346/picture 060mid.jpg)
apoi adaugati conopida spalata si desfacuta in buchetele.
![](/ImgCnt/346/picture 061mid.jpg)
peste conopida adaugati broccoli.
![](/ImgCnt/346/picture 062mid.jpg)
lasati sa fiarba 5 minute. apoi adaugati 2 ardei grasi taiati cubulete.
![](/ImgCnt/346/picture 063mid.jpg)
lasati sa mai fiarba 1-2 minute, apoi adaugati 3 felii de muschi de porc afumat, taiat cubulete (nu puneti mult muschi, doar cat sa dea aroma).
![](/ImgCnt/346/picture 065mid.jpg)
amestecati si lasati sa fiarba inca 2 minute. daca vreti sa fie picanta adaugati si putin ardei iute tocat.
![](/ImgCnt/346/picture 066mid.jpg)
aromatizati supa cu frunze de cimbru si o foaie de dafin (optional). presarati piper negru, dupa gust. cine doreste mai picanta, poate sa adauge si 1-2 catei de usturoi macinati.
![](/ImgCnt/346/picture 067mid.jpg)
adaugati jumatate de cutie de rosii pasate.
![](/ImgCnt/346/picture 068mid.jpg)
amestecati bine, lasati sa fiarba inca 3 minute si e gata.
![](/ImgCnt/346/picture 070mid.jpg)
adaugati patrunjel tocat.
![](/ImgCnt/346/picture 079mid.jpg)
pofta buna!