Muschi de vita cu portocale
Ala, bala, portocala,
Iesi Badita la portita,
Ca te-asteapta o friptura,
Din muschi fraged de vitica,
Cu margele verzi, cu unt
Cu aspect foarte placut,
Cu felii de portocale,
Pe pofta inimii tale.
Cioc, boc treci la loc!
![](/Images/Buttons/Time.gif)
Timp total
65 min
![](/Images/Buttons/Difficulty.gif)
Nivel dificultate
Mediu
![](/Images/Buttons/Yield.gif)
Numar portii
4
![](/Images/Buttons/Calendar.gif)
Publicat
Ingrediente:
600 gr muschi de vita
400 gr mazare
300 gr portocale
50 gr unt
30 ml ulei de masline
20 gr sare
Piper, boia dulce.
Mod preparare:
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, pipe si boia, dupa care se unge cu ulei.
Pe un gratar foarte bine inchins ( tigaie grill) se aseaza carnea si se intoarc pe toate partile pana ce se rumeneste putin si capata un aspect placut.
Intr-o tava de cuptor se pune mazarea, in mijloc se aseaza muschiul de vita fript, pe deasupra se pun bucatele de unt, de jur imprejur se pun felii de la o portocala, se condimenteaza dupa gust si se stropeste totul cu zeama de portocale.
Se introduce tava in cuptorul incins la 180°C, pentru circa 30 de minute, stropind in permanenta cu suc de portocale.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login