Medalion de pasare


 
 
Medalionul e o bijuterie de forma ovala care cuprinde, ca pe o taina, chipul cuiva drad. Medalionul de pasare e un amestec nutritive, de cea mai mare naturalete si finite, care ascunde un miros izbitor si provoaca o pofta nimicitoare.
 



Timp total
45 min


Nivel dificultate
Mediu



Numar portii
1


Publicat 


Ingrediente:
600 gr piept pui
50 gr pesmet
50 ml lapte
2 oua
50 ml smantana
50 ml ulei
1 lamaie
30 gr faina
15 g sare
2 gr piper
 
Mod preparare:
Pieptul de pui se spala, se scurge de apa si se pune la fiert in apa cu sare, dupa care se da prin masina de tocat.



Intr-un vas se pune pesmetul inmuiat in putin lapte, galbenusurile de ou, smantana , sarea si piperul, dupa gust, si apoi compozitia se omogenizeaza.





Se adauga pieptul tocat, se amesteca bine, apoi cu mainile umede, se fac mici medalioanerotunde, groase de 1-2 cm, care se dau prin faina.



Se pun la prajit in ulei incins si se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei.