Trandafir cu carne


Categorii: Aperitive / Feluri principale /

 
 
am pregatit o reteta speciala cu un gust tare bun ... trandafir cu carne :) Va servesc cu drag o portie!
 



Timp total
75 min


Nivel dificultate
Mediu



Numar portii
10


Publicat 


Ingrediente:
- 500 g carne tocata
- 1 ceapa
- 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns
- 7 linguri lapte
- 150 g cascaval
- 150 g telemea
- 2 linguri pasta rosii
- 6 linguri ulei
- 300 g faina
- 1 praf de copt
- patrunjel
- piper
- cimbru
 
Mod preparare:
Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii.







Formezi o rulada pe care o tai in 10 bucati egale. Pui intr-o tava cu margini detasabile, tapetata cu hartie de copt. Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.



Pofta buna!