Poienita cu ciuperci


Categorii: Aperitive /

 
 
Inca o reteta deosebita..ca pentru o zi de sarbatoare :) Poienita cu ciuperci...tareee colorata :)
 



Timp total
50 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
10


Publicat 


Ingrediente:
- 1 cutie ciuperci
- 1 legatura patrunjel
- morcov
- cartofi
- gogosari murati
- castraveti murati
- piept de pui
- cascaval
- 4 oua fierte
- maioneza (2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 1 lingurita zeama de lamaie, ulei)
- sare
 
Mod preparare:
Morcovul si cartofii se fierb in apa cu sare. Se toaca legumele marunt si se amesteca cu 2-3 linguri de maioneza.



Se asaza in straturi in functie de preferinta si culori. Eu am pus prima data ciupercile, apoi stratul de patrunjel, gogosarii murati, cartofii, morcovii, stratul de cascaval si ultimul strat din piept de pui,ou si maioneza.







Inainte de servire se rastoarna pe un platou.