Puisori


Categorii: Aperitive /

 
 
Sigur vor arata deosebit pe masa voastra! :)
 



Timp total
50 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
12


Publicat 


Ingrediente:
- 6 oua (puteti folosi si mai multe)
- 4 lingurite mustar
- 2 cutii ciuperci
- 2 galbenusuri
- 1 lingurita zeama de lamaie
- ulei
- sare
- 200 g branza de vaci
-boabe piper si morcov pentru ochi si nas
- jumatati de scobitoare
 
Mod preparare:
Intr-un vas se pun galbenusurile, 1 lingurita de mustar si zeama de lamaie. Se pune ulei treptat si se face maioneza. Se desfac cutiile de ciuperci si se amesteca cu maioneza. Ouale se fierb si se taie in jumatati. Galbenusurile se amesteca cu 3 lingurite de mustar si se umplu la loc. Pe un platou se pune salata de maioneza cu ciuperci si se asaza jumatatile de ou. Se infig scobitori in fiecare, se formeaza bile din branza de vaci pentru cap si se pun ochii din boabe de piper si nas din morcov taiat triunghi.