Macrou pane cu sos de usturoi
                        
                        
                        
                     
                         
                        
                        
                         
                        
                        
                        
                        
                            Macrou pane cu sos de usturoi
                        
                         
                       
                        
                        
                        
                          
                            
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                    
                                
                                Timp total
                                 60 min
                                
                             
                            
                                
                                
                                Nivel dificultate
                                Redus
                                                                    
                             
                            
                         
                          
                            
                                    
                                      
                                                    
                                                    Numar portii
                                                     6 
                             
                              
                            
                                
                                
                                Publicat 
                                
                                
                             
                            
                         
                        
                        
                        Ingrediente:
                            
                                - 4 bucati macrou
                            
                                
                            
                                - faina
                            
                                
                            
                                - pesmet
                            
                                
                            
                                - oua
                            
                                
                            
                                - sare
                            
                                
                            
                                Pentru sosul de usturoi:
                            
                                
                            
                                - 4/5 catei de ustiroi
                            
                                
                            
                                - 3 linguri smantana
                            
                                
                            
                                - ulei
                            
                                
                            
                                - apa (eu adaug pentru ca mereu mi se pare foarte iute)
                            
                                
                            
                                - sare
                            
                                
                            
                                 
                            
                         
                        
                        
                            Mod preparare:
                        
                              Peste se spala, se sterge cu un servet curat pentru a fi uscat. Se taie felii mai groase in functie de marimea dorita, se sareaza. Fiecare felie se trece prin faina, ou si pesmet (eu pun pesmet pentru a fi mai crocante bucatile).  Se prajesc in ulei, se scot pe un servetel.
Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu sare si ulei pana obtinem o maioneza. Adaugam smantana si apa.
                    
                                
                                Voteaza
                                       
                                        
	
                                            
                                            
                                            Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
                                            Login