Supa de rosii cu galuste
Cum apar rosiile noastre, aceasta supa este nelipsita de pe masa noastra. Iar preparata impreuna cu galusti, iese nemaipomenit de gustoasa!
![](/Images/Buttons/Time.gif)
Timp total
50 min
![](/Images/Buttons/Difficulty.gif)
Nivel dificultate
Redus
![](/Images/Buttons/Yield.gif)
Numar portii
6
![](/Images/Buttons/Calendar.gif)
Publicat
Ingrediente:
- 2 kg rosii bine coapte
- 4 oua
- gris
- patrunjel
- sare
- 3 linguri ulei
Mod preparare:
Rosiile se dau prin masina de tocat rosii ( daca nu aveti masina de tocat rosii, se fierb separat si se pun intr-o strecuratoare; cu lingura de lemn mestecam pana raman cojile si samburii) si se pun la fiert cu 2 cani de apa,3 linguri de ulei si sare. Dupa 20 minute se adauga galustele.
Preparare galuste: Intr-un vas se bat ouale cu sarea si se toarna grisul in ploaie pana cand devine o compozitie grosuta ca o ciulama.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login