Cartofi cu spanac


 
 
Autor
O mancare vegetariana.
 



Timp total
25 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
2


Publicat 


Ingrediente:
3 cartofi mari
150 g spanac
2 rosii cherry
4 catei de usturoi
un ardei iute rosu
40 ml ulei masline
1 cana apa
sare
piper
 
Mod preparare:
Se incinge usor uleiul de masline intr-un vas de teflon, se adauga cartofii curatati si taiati cubulete de marime medie si usturoiul tocat marunt, se lasa 2 minute apoi se adauga sare si piper dupa gust, se pune cana de apa si se lasa sub capac timp de 10-12 minute, apoi se adauga spanacul spalat, scurs si tocat, se pune inapoi capacul si se mai lasa 4 minute. Se pun apoi rosiile taiate in 4 se mai lasa 2 minute si se stinge focul. Mancarea se serveste imediat alaturi de o salata verde sau pe post de garnitura pentru diverse fripturi!