Cartofi taranesti cu soia sote


 
 
Autor
O reteta de post si nu numai...
 



Timp total
50 min


Nivel dificultate
Mediu



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
-100 gr soia granule
-2 cepe
- 1 morcov
-patrunjek verde
-1 rosie
-2-3 catei de usturoi
-4 lg suc de rosii
-1 foaie de dafin
-sare , piper, cimbru
Cartofii taranesti:
-12 cartofi fierti in coaja
-1 ceapa
-3 catei de usturoi
-un praf de boia dulce
-sare, piper
 
Mod preparare:
Fierbem soia cu o lingurita de vegeta cca 10 minute si o stoarcem bine de apa. Taiem ceapa, patrunjelul,rosia si razalim morcovul. Intr-o tigaie punem uleiul, adaugam ceapa, morcovul si 2 linguri de apa, lasam 10 minute la foc potrivit. Punem rosiile si soia, frunza de dafin, cimbru si mai lasam 5 minute. Adaugam sucul de rosii, sarea, piperul, usturoiul si patrunjelul. Cartofii ii fierbem in coaja. Ii curatam si ii taiem cuburi. Ceapa o calim putin, tragem tigaia de pe foc si adaugam usturoiul si boiaua fara sa se prajeasca, adaugam cartofii si sarea si mai lasam 2 minute deasupra focului.. Pofta buna !!!