Briose cu ciocolata si crema de vanilie


Categorii: Deserturi /

 
 
Compozitie de chec in forme de briose.
 



Timp total
25 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
12


Publicat 


Ingrediente:
Blat:
5 oua
5 linguri faina
5 linguri zahar
1 plic praf copt
1 plic zahar vanilat
un varf de sare
Crema:
1 plic crema de vanilie
Decor:
fulgi de ciocolata
 
Mod preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga pe rand galbenusurile,iar la final faina amestecata cu praful de copt(le cernem impreuna).Se unge o tava de 12 briose si se pune cate o lingura de compozitie in fiecare compartiment,se pune cate un cub de ciocolata,apoi se completeaza cu restul de aluat.Se da la cuptor pana trece testul scobitorii.Se lasa la racit,apoi se orneaza cu crema de vanilie facuta dupa instructiunile de pe plic si cu fulgi de ciocolata