Pulpa de porc la capac cu cartofi la cuptor si topping de cascaval


 
 
Autor
Un meniu ales pentru domnii nostri si nu numai...
 



Timp total
80 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
2


Publicat 


Ingrediente:
-2 felii generoase de pulpa de porc
-50 ml ulei
-sare, piper alb, o lg pasta de ardei rosu, oregano
-3 catei de usturoi
-1 lg ulei de masline
Pt cartofii la cuptor, avem nevoie de :
-5 cartofi
-basilico
-100 gr cascaval
-cateva lg de ulei
-sare
-
 
Mod preparare:
Avem nevoie de o tigaie cu capac, in care punem uleiul si bucatile de carne.Din cand in cand adaugam apa si intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Totul se face la foc potrivit , carnea nu trebuie sa ajunga in stadiul de prajire. Inainte de a fi gata adaugam sare, piper , basilico, pasta de ardei. Ultima data adaugam usturoiul pisat si ungem carnea cu uleiul de masline. Curatam cartofii, ii taiem in doua si ii asezam intr-o tava ( daca avem tava de yena cu capac, daca nu punem folie pe cea care o avem ) in care am pus putin ulei. Dupa cca 15-20 min luam jos capacul sau folia si intoarcem cartofii de pe o parte pe alta pt a se rumeni putin. Presaram sare, basilico si la urma cascavalul.Bagam tava in cuptor doar pt 1 min 2 pana cascavalul se topeste dar nu trebuie sa curga. Dragele mele sa nu uitati paharul de vin, ajuta la digestie.....:) Pofta buna !