Chiftelute cu salata de ceapa marinata


Categorii: Aperitive /

 
 
O reteta consistenta si gustoasa.
 



Timp total
45 min


Nivel dificultate
Mediu



Numar portii
10


Publicat 


Ingrediente:
chiftelute:
300 g carne de porc tocata
300 g carne de vita tocata
200 g paine alba
1 oua
5-6 catei de usturoi
piper si sare dupa gust
ceapa marinata:
2-3 cepe mari taiate subtiri
150 gr otet
10 boabe piper
1-2 litri apa
2-3 foi de dafin
maioneza
smantana
sare
piper alb
 
Mod preparare:
Se pune la fiert apa, otetul, piperul, sare si foile de dafin. Intre timp se taie ceapa solzisori.



Cand amestecul de mai sus da in clocot se ia vasul de pe foc si se adauga ceapa taiata. Se acopera vasul si se lasa ceapa la macerat 2 ore pana se raceste.



Cand s-a racit se scoate ceapa si se scurge bine avand grija sa eliminam piperul si foile de dafin.Se amesteca cu 2-3 linguri de maioneza si 1 lingura de smantana verificam de sare si piper. Se aseaza apoi pe un platou iar deasupra se presara chiftelutele.





Sa aveti pofta!