Tarta cu branza de vaci si capsuni


 
 
Autor
Sa profitam la maxim de fructele de sezon...
 



Timp total
45 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
1


Publicat 


Ingrediente:
-4 oua
-8 lg de zahar
-10 lg faina
-coaja de la o lamaie
-vanilie
-6 lg de iaurt
-1 lgt praf de copt
-200 gr branza de vaci
-2 oua
-zahar dupa gust
-2 lg gris
-vanilie
-200 gr capsuni taiate felii
 
Mod preparare:
Incalzim cuptorul, tapetam o forma rotunda cu hartie de copt, pregatim branza de vaci: intr-un bol punem branza, grisul, vanilia, zaharul, ouale si cu o lingura le amestecam bine , taiem capsunile si incepem prepararea... Mixam bine albusurile cu 1/2 din cantitatea de zahar, galbenusurile le mixam cu zaharul ramas, valinia, coaja de lamaie si iaurtul. Turnam galbenusurile peste albusuri si incorporam faina in care am pus praful de copt. Turnam compozitia in forma de tarta, cu o lingurita punem branza de vaci si capsunile taiate . Dam tava la cuptor pentru cca 25 min. Dupa racire punem zahar pudra. Pofta buna!